Stand van zaken NPI, uitnodiging laboratorium-sessie

  Reyer Brons
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Reyer Brons 2569 dagen geleden
  Stand van zaken NPI, uitnodiging laboratorium-sessie
  Het NPI heeft kort voor de zomer een website ingericht, die inmiddels een goed overzicht geeft van de activiteiten en plannen van de stuurgroep. Buiten de stuurgroep zijn er inmiddels 12 deelnemers.
  Daar buiten zijn er ook nog 2 deelnemers in onze groep op LinkedIn.
  Ongeveer eens in de week verschijnt een nieuwe blog op de website, soms als zelfstandig item, soms als onderdeel van een lijn die de stuurgroep heeft uitgezet. In het laatste geval vind je de blog permanent terug via één van de content-rubrieken van het NPI.
   
  Naast de oorspronkelijke plannen is er inmiddels een rubriek Beleidsanalyse gestart, waar inmiddels twee bijdragen zijn geplaatst.
  Een rubriek om de innovativiteit van nieuwe partijen te toetsen werd geen succes, is inmiddels achterhaald en is niet meer rechtstreeks aanklikbaar.
   
  Naast de inspanningen voor de website wijs ik nog op het laboratorium, waar inmiddels als eerste proeve het thema arbeidsmarktbeleid (voorlopig?) is afgerond.
  Eind oktober vindt een volgende werksessie plaats, waarschijnlijk over het thema energie. Als je hieraan mee zou willen doen, neem dan contact op met Peter Schuttevaar (via info@netwerkpi.nl of  06 2415 2341). 

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers