Sargasso, een vernieuwend kwaliteitsblog

  Netwerk PI
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Netwerk PI 2331 dagen geleden Reacties (1)
  Sargasso, een vernieuwend kwaliteitsblog

  Sargasso wil verdieping brengen en een goede, op feiten gebaseerde discussie faciliteren. Sargasso vindt dat meningen ondergeschikt moeten zijn aan feiten. Twijfelen in het licht van nieuwe informatie wordt aangemoedigd. Complexiteit is niet iets om bang voor te zijn, maar juist om te onderzoeken en te ontleden. (br>
  Het is een non-profit organisatie, met een kleine professionele redactie en een grote groep vrijwilligers. Ze betalen hun rekeningen door middel van advertenties, donaties en vooral door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere media.


  Door de opstelling van Sargasso raken veel publicaties de missie van het NPI. Op de site van het NPI staan dan ook al meerdere links naar teksten op Sargasso. Sargasso wordt vanaf nu op de NPI-site opgenomen onder de Verwante zaken.
  Bij deze nu een link naar een recent artikel Ondanks belofte Rutte blijft het aantal regels groeien dat naadloos past bij het ongenoegen van het NPI over de toenemende complexiteit. Daar is inmiddels een relativerende reactie van minister Kamp op gekomen ('Meer regels is niet meer regeldruk'), maar dat illustreert vooral dat uitingen van Sargasso serieus genomen worden.
   
  Volg Sargasso, het is vaak de moeite waard!
   

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers