Verwant initiatief: Nederland ontwikkeld

  Reyer Brons
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Reyer Brons 1124 dagen geleden
  Verwant initiatief: Nederland ontwikkeld

  NLontwikkeld heeft als basis gedachte: Wij burgers van Nederland. Wij zijn allemaal gelijk maar wel verschillend als mens.

  Wij kunnen en mogen Nederland vorm geven, helpen ontwikkelen. Laten we dat dan ook doen door meer betrokken te zijn bij de samenleving, en duidelijk te laten weten waar wij voor staan. Van Nederland weer een beschaafde sociale samenleving maken, waar de burger en niet het geld, de bepalende factor is.

  NLontwikkeld gaat niet klagen dat alles verkeerd gaat, dat doen er al veel te veel. Wij willen mensen inspireren zodat ze gaan zoeken om iets te kunnen bijdragen aan Nederland. Begrijpen ze dit dan gaan ze anders denken, praten en stemmen. De politiek zal uiteindelijk wel moeten volgen, zij scoren graag bij de kiezer.

  Vroeger kwamen veel gedachten en plannen via de overheid, de oude structuur. De Nederlanders allemaal samen, ook wel de onderheid genoemd, gebruiken steeds meer social media om informatie te delen. NLontwikkeld is zo ontstaan, een hoofd vol gedachten en veel informatie via social media; burgers hebben een stem.

  Het mooie van internet is dat je veel verschillende thema’s kunt behandelen. Via dit informatiekanaal laten wij de samenleving op democratische grondslag een nieuwe structuur ontwikkelen.

  NLontwikkeld is een initiatief van Cor van der Kaaij, die ook deelnemer is van het NPI.

  Zie de website van NLontwikkeld

  Reyer Brons, 21-10--2016

  NLontwikkeld is opgenomen in de lijst van verwante organisaties op de NPI-site, het NPI staat genoemd als meedenker van NLontwikkeld.

   

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers